Få din egen hjemmeside

– du bestemmer design og udseende

Få din egen hjemmeside i WordPress, skræddersyet og søgemaskineoptimeret

Står du og mangler en hjemmeside?
Så er du kommet til det rigtige sted. Jeg kan hjælpe dig med at få din helt egen hjemmeside i WordPress, der  100% matcher dine ønsker, og som du selv kan vedligeholde efterfølgende. 

Jeg har en forkærlighed for WordPress og laver alle sites i det system. Det er brugervenligt og nemt at vedligeholde efterfølgende. Jeg plejer at sige, at man snildt kan varetage sin egen hjemmeside, hvis man fx. er vant til at arbejde i Word.

I samme omgang kan jeg SEO-optimere dit site, så alt er klar og parat til en lancering og indeksering af Google.

Frygt ikke håndteringen af din hjemmeside -

WordPress er nemt og enkelt

Kontakt mig og hør om dine muligheder for ny hjemmeside

Jeg svarer hurtigst muligt. Efterlad gerne dit telefonnummer, hvis jeg skal ringe til dig.

Jeg behandler alle forespørgsler og indgående meddelelser fortroligt og i henhold til GDPR lovgivningen. Læs mere her.

Den gode kunderelation

Alle parter får det bedste ud af et samarbejde, hvis man afsætter tid til at se hinanden an, forventningsafstemme og definere målet med projektet. Jeg kalder også tit denne fase for buzzword bingo-fasen. Vi afprøver hinandens viden og finder ud af, hvor man vidensmæssigt befinder sig henne.

Jeg kan give dig et indtryk af, hvem jeg er, hvordan jeg arbejder og hvad jeg præcist arbejder med. Samtidig kan du fortælle mig, hvor du har brug for min indsats, og hvad det er for en viden, du har, og hvilken viden, jeg kan berige dig med.

Så inviter mig til en kop kaffe, så vi kan lege buzzword bingo og lad os udveksle viden og ideer. Er der fuld plade hos mig, har jeg gjort mit job rigtigt og vi indleder forhåbentlig et samarbejde.

Din hjemmeside - du bestemmer!

Alt er muligt, når det kommer til design, udtryk og udseende af dit nye site. Hvis du er i tvivl om, hvordan din hjemmeside skal se ud, hjælper jeg dig gerne med ideer og input. Men et godt tip er altid at gemme de sider, som du godt kan lide. Så kan du vise, hvilke elementer du godt kan lide og som skal gå igen på dit site.

Alt på en hjemmeside er bygget op på små elementer. Min kontaktformular (den hvor videoen kører i baggrunden) er fx. et element. Kan du lide den feature? Gem linket på hjemmesiden og vis det til din udvikler. På den måde kan du få din helt egen skræddersyede hjemmeside.

Og det er præcis en af de mange tilgangsmuligheder, jeg bruger i et projektsamarbejde. Det er dine behov og dine ønsker der har min højeste prioritet, når vi indgår et samarbejde.