Ansigtet bag denne hjemmeside

Profil

Navn: 
Pia S. Rautert

Tysk statsborger, 
medlem af det Danske Mindretal
født og opvokset i Tyskland

Alder: 34 år
Adresse: Sønderborg
Uddannelse: Cand. mag i International Virksomhedskommunikation

Sproglige kompetencer:

 • Tysk (modersmål)
 • dansk (modersmål)
 • engelsk (professionelt niveau)


Faglige kompetencer:

 • SEO ekspert
 • etablering af websites samt vedligeholdelse
 • Facebook annonceværktøj
 • eBay annonceværktøj
 • tekstforfatning
 • oversættelser samt korrekturlæsning


Workshops/foredrag:

Afholder workshops/foredrag i: 

 • håndteringen af Facebook Business – kom godt i gang med din Facebookside
 • SEO – how to, hvis man vil være selvkørende
 • Tips og tricks til Google

Jeg afholder workshops eller foredrag på efterspørgsel. Emnerne kan være meget brede, men primært alt indenfor den digitale verden.

Bestyrelsesposter/ frivilligt arbejde:

Jeg går meget op i at engagere mig i foreninger, der giver mening for mig. Jeg interesserer mig meget for sprog og kultur. Som medlem af det Danske Mindretal, har jeg en stor interesse i den sproglige udvikling i grænseområdet.
Den interesse kombineret med den faglige viden fra bl.a. mit studie og erhverv gør, at jeg med stor glæde bestrider følgende poster:

Hvad kan jeg?

Som min profiltekst allerede fortæller dig, hedder jeg Pia og bor i Sønderborg. Det har jeg gjort siden 2016 og jeg elsker det!

Sønderborg er et dejligt sted (hvis du ikke har været her, er det nu du skal overveje at komme til Sønderborg)

Jeg har efter min uddannelse på Syddansk Universitet i Odense haft forskellige jobs, som bl.a. Online Marketing Manager, Marketingkoordinator og Social Media Manager. Det er disse jobs, der danner grobund for min erfaring og mine kompentencer, som jeg til dagligt bruger.

Jeg stortrives i computerverdenen, hvor man baseret på diverse systemer kan klarlægge behov, adfærd og ageren på nettet. 

Jeg kan arbejde med Google Analytics, der fortæller mig, hvordan dine kunder bevæger sig rundt på din hjemmeside, hvor mange besøgende du har, og hvornår de forlader din hjemmeside igen. 

Jeg brænder for SEO og har optimeret diverse hjemmesider i forskellige brancher, således at du havner på 1. side i en Google-visning.

Hvis folk laver en Google-søgning på det du sælger, hvor langt skal kunden scrolle ned før de finder dit site?
Jeg arbejder intensivt med, at mine kunder altid ligger i toppen af en Google-søgning. 

Ud over det, arbejder jeg også med at etablere websites (se mere under mine showcases) og vedligeholdelse af websites, eller som konsulent indenfor Facebook markedsføring og salg på eBay.

Både eBay, men også Facebooks annonceværktøjer er intense at arbejde med, hvis man ikke kender til dem. Boost er out og strengt forbudt, fy fy fy det må du ikke bruge. Det er det første du får at vide, når du går til et af de talrige minikurser om Facebook, men er du klædt på til at arbejde med Facebook ud over at bruge boost knappen?

Det kan jeg hjælpe dig med! Enten ved at varetage dine kampagner (opsætning, monitorering af budget afrapportering), eller også ved at afholde et workshop der guider til selvhjælp. 

Som det sidste led i mine services tilbyder jeg også tekstforfatning / copywriting samt oversættelser. Jeg taler flydende tysk og dansk på modersmålsniveau, da jeg er tysk statborger, medlem af det danske mindretal. Ud over det taler og skriver jeg engelsk på professionelt niveau.

Virksomheden

Easy PiSi

Easy PiSi har gennem mange år været en lille drøm, som jeg endelig har turdet at gå efter.

Siden november 2019 findes virksomheden Easy PiSi ApS.
Navnet Easy PiSi kommer fra citatet “Easy Peasy Lemon Squeezy” som stammer fra en britisk TV reklame i 70’erne, hvor der bliver omtalt, hvor nemt det er at bruge det reklamerede produkt. Da mit navn før jeg blev gift var Pia Simon var mine initialer pisi – derfra bliver virksomhedens navn  PiSi afledt. Easy PiSi er passende, fordi marketing med alt hvad det indebærer falder mig naturligt. 

Jeg elsker at bruge navnet Easy PiSi, netop fordi jeg, som der bliver sagt i TV reklamen, føler at digital markedsføring som fx SEO, vedligholdelse af websites er easy peasy – når man brænder for det.

Og det gør jeg! Jeg brænder for den digitale verden og alt det, den indebærer.

Kontakt mig

Jeg svarer hurtigst muligt. Efterlad gerne dit telefonnummer, hvis jeg skal ringe til dig.

Jeg behandler alle forespørgsler og indgående meddelelser fortroligt og i henhold til GDPR lovgivningen. Læs mere her.