Kært barn har mange evner. Jeg elsker at skrive

Jeg har skrevet et hav af tekster, både SEO-tekster, tekster til websites, tekster til brochurer, tekster til emballage – you name it. Jeg har en god skrivepen, der gør det muligt at skrive om hvad som helst. Med lidt research kan jeg sætte mig ind i de mest komplekse emner. Jeg har altid modtageren i fokus og stiler efter at skrive tekster, der er nemme at læse og med det perfekte indhold. 

Så hvis du mangler lidt content til dit site, så tøv ikke med at kontakte mig. Vi tager en snak om vinkel af teksterne, tone of voice i din virksomhed og det generelle fokus du ønsker der skal være. 

Jeg elsker at skrive - på tysk og dansk

Kontakt mig og få en uforpligtende snak

Jeg svarer hurtigst muligt. Efterlad gerne dit telefonnummer, hvis jeg skal ringe til dig.

Jeg behandler alle forespørgsler og indgående meddelelser fortroligt og i henhold til GDPR lovgivningen. Læs mere her.

En sang fra de varme lande...

… det kan du sagtens få. Men jeg tænker, at det ikke er derfor, du er havnet på mit site. Hvad enten du søger nogen til at hjælpe dig med dit site, måske endda mangler et website eller nogen til dit SEO-arbejde, så er du kommet det rigtige sted hen. 

Jeg er lidt af en blæksprutte når det kommer til digitale medier. Jeg elsker at sidde ved en computer og nørde, fordi jeg kan se, det giver pote med det samme. 

Jeg har flere års erfaring med at arbejde med websites, tekstforfatning og specielt SEO. Jeg holder mig hele tiden up-to-date med den nyeste viden og prøver at være der, hvor beatet slår. 

Med mig som konsulent får du en alsidig konsulent, der har prøvet at arbejde med Facebook markedsføring, etablering af websites men også vedligeholdelse af samme.